Kínai Képmedicina 

 A Kínai Képmedicina Bian Chue nevéhez fűződik, mai létét pedig Xu Mingtan Professzornak köszönheti, aki több évtizedes munkássága után tovább adta ezt a tudást, világszerte közel 50.000 terapeutának. Tizenegy évvel ezelőtt a Mester létrehozta a Kundawell névre halgató kutató és továbbképző intézetet Pekingben, azóta világszerte 20 országban létesült hasonló központ, melyeket Xu Mingtan Professzor tanítványai irányítanak. A Chi Kung tanfolyamok szerves részét képezi például a kézzel való diagnosztizálás módszere, melyet már az alap tanfolyam alkalmával elsajátíthatnak a gyakorlók. 

 A képmedicinával hatékonyan lehet gyógyítani a krónikus betegségek nagyrészét, egyszerre több szinten fejti ki hatását ez a kezelési forma, fizikai energetikai és információs szinten hat az emberre.

 Az öt elem tanának tanításaira támaszkodva felméri a terapeuta a főbb szervek állapotát. Különböző információk jelennek meg a beteg szervekben, melyeket a terapeuta mantrákkal, elméje erejével és nagy chi többletével tud megváltoztatni, utóbbihoz rendszeres gyakorlás szükséges.

 Fizikai szinten az inaktív sejteket a felébresztés módszerével aktivizáljuk, serkentve és beindítva ezzel az energia áramlását ahol szükséges.

 Energetikai szinten, a szervek hőháztartását állítjuk helyre speciális masszázzsal.

 Információs szinten, a szervek egymás közötti kapcsolatát harmonizáljuk.

A kínai képmedicina ezen módszerei felhasználhatók mind otthoni, mind professzionális segítség szintjén, de az akut orvosi ellátást és konzultációt nem helyettesítik!

Hazánkban jelenleg még nem elfogadott gyógymód!